ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Η αισθητική ιατρική αποτελεί μια συνεχώς αναδυόμενη επιστήμη, που συμβάλει σημαντικά στη καλή ψυχική και σωματική υγεία των ανθρώπων κάθε ηλικίας. Η ιατρός Καλαφάτη Ανθή, στο ιατρείο της στη Βέροια, πραγματοποιεί ένα πλήθος υπηρεσιών για πρόσωπο και σώμα, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

​Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της και ανανεώστε το σώμα και το πρόσωπο σας με τις πιο ασφαλείς μεθόδους αισθητικής ιατρικής!

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος υπηρεσιών:

 1. Vampire Face Lift: Κοστος 120 ευρω. 
 2. Θερμοπληξία Ευρυαγγείων: 40€/ συνεδρία    
 3. BOTOX 50 units αισθητική προσώπου: 150€
 4. BOTOX 100units για ημικρανία: 230€ 
 5. 20 Νήματα Προσώπου: 180€
 6. Υαλουρονικό Οξύ Restylane 1ml: ΑΠΟ 160€ -230 E
 7. Tattoo Φρυδιών: 120€ και για κάθε επανάληψη 60€


1. Tattoo Φρυδιών

Το tattoo φρυδιών αποτελεί ένα είδος ημιμόνιμου τατουάζ, κατάλληλο για την περιοχή των φρυδιών. Δεν θυμίζει το κλασικό-παραδοσιακό τατουάζ, καθώς η χρωστική ουσία που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του, δεν εισχωρεί βαθιά στο δέρμα. Για το λόγο αυτό, δεν διαρκεί μόνιμα, αλλά για περίπου 3,5 με 4 χρόνια. Με το tattoo φρυδιών, μπορούμε να δώσουμε μάκρος στο φρύδι, να το κάνουμε πιο πυκνό, να του αλλάξουμε τελείως σχήμα, να το σηκώσουμε και να δώσουμε την αίσθηση του mini lift. Δεν είναι καθόλου επώδυνο!

Η τιμή του είναι στα 120€ και το επαναληπτικό στα 60€.

Φωτογραφικό υλικό


2. Vampire Face Lift

Η νέα μόδα στην αναγέννηση και ανανέωση του δέρματος προστάζει vampire face lift. Στη συγκεκριμένη αισθητική θεραπεία χρησιμοποιείται αυτόλογο αίμα και το μυστικό της εφαρμογής αυτής κρύβεται στα αιμοπετάλια και τους αυξητικούς παράγοντες που αυτά απελευθερώνουν όταν τα διεγείρουμε με χλωριούχο ασβέστιο. 

​Στο ιατρείο της ιατρού Καλαφάτη Ανθής, η παροχή αυτή δίνεται ως δώρο στους πελάτες που κάνουν τουλάχιστον δυο αισθητικές πράξεις.


3. Θερμοπληξία

Οι ευρυαγγείες είναι παθολογικά διατεταγμένα αγγεία του δέρματος που σε σχέση με τους κιρσούς είναι μικρότερης διαμέτρου και βρίσκονται επιφανειακά στο δέρμα, μεταξύ δέρματος και υποδορίου. Είναι ένα πρόβλημα κυρίως αισθητικό, άλλα και παθολογικό. Το γυναικείο φύλο προσβάλλεται πιο συχνά από τη συγκεκριμένη πάθηση.

Στην περιοχή του προσώπου, οι ευρυαγγείες εμφανίζονται πιο συχνά λόγω των παρακάτω παραγόντων:
 • Υπέρμετρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία (ιδιαίτερα σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες)
 • Προσβολή από τη ροδόχρου νόσο (δερματική νόσος αγνώστου αιτιολογίας)
 • Κληρονομικότητα 
 • Αποτρίχωση με κερί ή τσιμπιδάκι (δημιουργούνται υποδερμικοί τραυματισμοί των ιστών και των αγγείων).
Συνήθως, οι ευρυαγγείες στο πρόσωπο είναι ασυμπτωματικές, μπορούν όμως να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση σας, εάν δεν προβείτε εγκαίρως σε θεραπεία. Στο ιατρείο της ιατρού Καλαφάτη Ανθής, μπορείτε άμεσα και οικονομικά να απαλλαγείτε από τις ευρυαγγείες, με τη βοήθεια της συσκευής θερμοπηξίας TC3000, η οποία χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία της μπορεί να σας θεραπεύσει αποτελεσματικά και απλά, από τις ευρυαγγείες, τις κόκκινες κηλίδες και τη ροδόχρου νόσο. Η συσκευή TC3000 παράγει κύματα υψηλής συχνότητας (4 million Hertz) και μέσω μιας τριχοειδούς βελόνας (διαμέτρου 0,075 - 0,15 mm) αποδίδει με παλμικό τρόπο, θερμική ενέργεια που προξενεί εστιασμένη θερμοπληξία και διακόπτει τη ροή του αίματος στο αγγείο. Έτσι, εξαλείφει ευρυαγγείες, κόκκινες κηλίδες, ροδόχρου νόσο, χωρίς να προξενεί βλάβες στην επιδερμίδα και τους παρακείμενους ιστούς.
image-178136-thermopixia.jpg
image-178138-thermopixia2.jpg


4. Νήματα

Τα νήματα PDO είναι απορροφήσιμα αγγειοχειρουργικά νήματα και υδρολύονται σε H2O και CO2. Χρησιμοποιώντας μια πολύ λεπτή βελόνα όπως αυτή του βελονισμού, εισάγουμε κάτω από το δέρμα πολλά νήματα δημιουργώντας έναν ιστο-δίχτυ στήριξης και ανόρθωσης. Τα νήματα αυτά υδρολυονται με την πάροδο του χρόνου και παράγουν κολλαγόνο. Διαρκούν περίπου 1,5 χρόνο και εφαρμόζονται σε όλες τις περιοχές του προσώπου και του σώματος.